Vilka är vi som organisation?

Willfox Communication AB består av Maria Willfox, Johannes Berggren och Caroline Willfox samt fristående samarbetspartners, konsulter och organisationer som vi anlitar beroende på uppdragets omfattning och art. Vår mission är att utveckla individer och företag genom kommunikation och ledarskap.

Maria Willfox grundare och VD

Maria började sin karriär som säljare och fortsatte sedan som marknadschef och affärsområdeschef och lärde sig mycket om människor genom dialog, kommunikation etc. Sedan 2004 har hon arbetat som konsult med fokus på ledarskap och coachning, samma år startade hon Willfox Communication AB. Hon har tidigare arbetat på bland annat Skandia, Svenska Mässan, Hogia Institutet AB, IHM Business School och Liseberg AB. Parallellt med yrkeskarriären har hon utbildat sig inom coachning, ledarskap och terapi.

Pretend that every single person you meet has a sign around his or her neck that says, "Make me feel important."Mary Kay Ash

Caroline Willfox utbildare/föreläsare

Caroline Willfox är journalist, föreläsare och författare. Hon har läst utbildningar inom medicin och personlig utveckling och har stor erfarenhet av att arbetat med krishantering.

 

 

Johannes Berggren Projektledare

Johannes Berggren är utbildad systemvetare och har bland annat arbetat inom Ericssonkoncernen i 10 år som projektledare inom en rad olika IT-projekt. Johannes har även jobbat som konsult och projektledare i olika organisationer.

 

 

Benedicte Fors Landé

Benedicte har flera års erfarenhet som samtalsterapeut i psykosyntes, en riktning inom psykologin som karakteriseras av ett holistiskt synsätt där man fokuserar på det friska i människan. Sedan 2005 har Benedicte även haft längre uppdrag som kursledare på olika utbildningsföretag inom flera arbetsmarknadsprojekt.  Hon har uppskattats för sin förmåga att engagera deltagarna och med stor empati och respekt guida dem vidare i sina liv. En bred kunskap om människors psykiska ohälsa har hon bl. a genom coachning av en mängd individer som exempelvis lidit av utmattningsdepression. Benedicte är ursprungligen från Oslo där hon läste psykologi ett par år vid universitetet innan hon flyttade hit för 17 år sedan. Hon bor nu med man och två barn utanför Göteborg.

Jobba hos oss?

Vi är alltid intresserade av kompetenta samarbetspartners, konsulter och energigivande relationer.